Granulu katls Kupper OK 9 2.0 ar katla bunkuru



Apraksts

Granulu katls Kupper OK 9 2.0 Teplodar ir piemērots dzīvojamo, komerciālo un rūpniecisko telpu apsildīšanai ar platību līdz 90 m². Šī ir pilnībā pārveidota un pilnveidota apkures ierīce, kurai nav nekā kopīga ar iepriekšējo APG 25. Modeli visas vadības paneļa un degļa sastāvdaļas ražo Eiropā un Japānā.

Iespējas

Granulu katls Kupper OK 9 2.0 ir pilnībā automātisks, iestatiet nepieciešamo ieslēgšanas un izslēgšanas temperatūru, un katls pats aizdegsies un nodziest iestatītajā temperatūrā. Piemēram, jūs iestatāt minimālo slieksni +19 un maksimālo līdz +24 grādiem: tiklīdz telpas temperatūra nokrītas līdz +19 grādiem, katls pats aizdegas (deglī ir uzstādīts japāņu keramikas sildelements) , un tiklīdz telpas temperatūra paaugstināsies līdz +24 grādiem, pats nodziest, pārslēgsies gaidīšanas režīmā - CILVĒKU DALĪBA NAV NEPIECIEŠAMA, pārmērīgs degvielas patēriņš un telpas pārkaršana ir izslēgta.

Dedzināšana ar vienu bunkuru līdz 5 dienām (starpsezonā līdz divām reizēm ilgāk) - tas nozīmē, ka pie katla jūs iesiet vienu reizi piecās dienās. Komplektā ietilpst katla bunkurs, kas ir uzstādīts uz paša katla un neaizņem daudz vietas, bunkura tilpums ir 0,35 m³ (210 kg).

Polijas profesionālā automatizācija ļauj noregulēt granulu degļa jaudu no 4 līdz 26 kW.

Degļa vadības panelis ļauj automātiski aizdedzināt degvielu, nepārtraukti uzraudzīt un pielāgot visus parametrus, kas ietekmē dzesēšanas šķidruma iestatītās temperatūras uzturēšanu apkures katla kontūrā, apkures sistēmā, telpā un atkarībā no laika apstākļiem regulēt dzesēšanas šķidruma temperatūru .

Ērts DAY / NIGHT režīms. Piemēram, katls atrodas jūsu veikalā vai rūpnīcā, to ir iespējams konfigurēt atbilstoši šādiem parametriem: no pulksten 8 līdz 20 režīmā "dienas" katls uzturēs +22 grādus, "nakts" režīmā no pulksten 20 līdz 8 istabas temperatūra tiks uzturēta +12 grādu temperatūrā. Ir arī iespēja iestatīt pēc nedēļas dienas.

Temperatūras tālvadības un vadības iespēja caur internetu (papildus tiek iegādāts interneta modulis).

Cirkulācijas sūkņa pievienošanas iespēja degļa vadības panelim. Piemēram, pievienojiet sūkni vadības panelim, iestatiet nepieciešamo ieslēgšanas un izslēgšanas temperatūru: kad katls sāk darboties un dzesēšanas šķidruma temperatūra paaugstinās, sūknis ieslēdzas, tiklīdz temperatūra pazeminās, izslēdzas - tas ir ļoti ērts un ekonomisks.

ppult-1.jpg

Drošība

Aprīkojums ir absolūti ugunsdrošs (ja tas ir pareizi uzstādīts un pareizi darbināts); ja kaut kas noiet greizi vai neizdodas, apkures katls nodziest un vadības panelī parādās kļūda. Ja elektrība tiek izslēgta, apkures katls vienkārši nodziest un, pēc elektrības ieslēgšanas, tas nonāks tajā pašā režīmā, kāds tas bija pirms izslēgšanas.

or.jpg

Degviela

Galvenais degvielas veids ir labas gaišas granulas 6–8 mm: tām ir lieliska siltuma pārnese (2–2,5 reizes lielāka nekā malka), tās ir ērti uzglabāt (piegādā noslēgtos 15 kg maisos), minimāls pelnu saturs (jūs reizi nedēļā viegli iztīriet katlu), pieejamu cenu (tagad Baltijas tirgū ir liels skaits granulu ražotāju). 

peleti.jpg

Jebkurā laikā dažu minūšu laikā jūs varat atvienot granulu degli, ievietot komplektā iekļautās pelnu durvis un sākt kurināt ar koku, briketēm vai oglēm, tādējādi padarot to par parastu cietā kurināmā katlu.

Lai uzturētu temperatūru, ir iespējams pieslēgt 6 kW sildelementu.

Granulu katla Kupper OK 9 elektroenerģijas patēriņš:

Aizdegšanās brīdī aptuveni 600 W (ne vairāk kā 90 sekundes)

Granulu katla darbības laikā aptuveni 40 W

Gaidīšanas režīmā daži vati

Papildaprīkojums

Telpas termostats ecoSTER 200 ir programmējams istabas termostats. Ar tā palīdzību ir iespējams ieslēgt / izslēgt katlu, pamatojoties uz istabas temperatūru.

Interneta modulis ecoNET 300 - ļauj attālināti vadīt granulu katlu, izmantojot internetu. Izmantojot planšetdatoru vai viedtālruni, varat to ieslēgt un izslēgt, mainīt darbības parametrus un temperatūru un attālināti uzraudzīt darbības režīmu.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога